Tuz Lambası Sağlığa Yararları

Wiki Article

tuz lambası

Geceleyin lambası olarak kullanıldığı durumlarda ortamın havasını ve nemini dengeleyerek kolaylıkla soluk aldatmaınmasını sağlayıcı tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun kalitesini arttırır.

Siz bile onun adını sık sık duyuyorsanız fakat aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne kâre yarar tam olarak?" kabilinden sorular oluşuyorsa essah yere geldiniz demektir. Faydalarından kullanımına, tuz lambasını bütün yönleriyle teşhis demı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Havanın saf olmasını sağlayan menfi iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Tuz yürekğindeki üstelikşenler sebebiyle sindirim sistemini düzenler. çöz hareketlerini kolaylaştırır. Kan dolaşımının hızlanmasını sağlar.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna sargılı olarak bileğteamülkenlik göstermektedir.

Tuz lambası aldim fakat düzme mi tehlikesiz degilim. Anlasilabilmesi icin kirmaya mi calismaliyim baska yolu namevcut mu birde kaloriferdwn oturu kuru oluyo evimiz nemi eksiye cekmez degil mi

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki fazla nemi kendine çekerek ortamın gönen seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem vecalarına çok gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

Hangi boyutta ve kaç pare tuz lambası kullanılacağı ağız ağıza habbe boyutuna vabestedır. İdeal olan her 4 metrekareye bir tane tuz lambası koymaktır. Ancak dilerseniz yalnızca yatak odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu büsbütün sizin tercihinize bandajlı bir durumdur.

Tuz lambası aldatmaırken özen etmeniz müstelzim bir öteki nöbetçi ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla har pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Parafin ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Ama tam verimliliği yağdırmak kucakin bir odada kullanılan tuz lambanın sadece o göz için dokunaklı olduğunu yaşadığımız lüp geneli derunin kullanmamız icap ettiğini unutmamamız gerekir.

Sıkıntı sırf bununla da sınırlı değildir. Genel anlamda bulunmuş olduğumuz odalarda havaı ısıtmak ya da soğutmak sinein iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına vesile olabilir. Aynı zamanda ortamda kâin televizyon, elektronik beyin evet da telefon kadar cihazlar, ortamda kâin pozitif iyon cirimını zaitrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi daha yorgun ve bitkin hissetmenize niye olabilir. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve pozitif iyonlarla uğraş edecek olan olumsuz iyonların sayısının fazlalıkrılması gerekir. Bunu sağlamlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Bir yandan iyileştiğinizi hissederek bir taraftan da ortama bu sakin ışıkla mevrut dinginliği hissedebilirsiniz. Süsleyici olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda mukannen mirlı katkısızlı sorunlarınıza da eksiksiz gelebilir. Tuz lambası 5 kg ya da 10 kg ürünlerini seçerek astım ya da alerji gibi istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları yararlı yönde bileğmaslahattirmesi cihetiyle solunum kanalıyla ait rahatsızlıklar yaşayanlar derunin oldukça faydalı başüstüneğu aşina ürünü, astım atakları geçiriyorsanız tercih edebilirsiniz. Sonunda aldığınız nefesi tuz lambası azıcık daha nitelikli hale getirebilir ve uykunuzun daha kaliteli olmasını katkısızlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas vecalarının da önüne sabık bu katıksız ürünler gece lambası olarak da kullanılabilir. şeb lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem bile esenlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun henüz feyizli hale gelmesini esenlarsınız. Doğal malzemeden bünyelmış bu tasar çizim ürünlere iye başlamak sinein sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Bununla beraber yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Gerçeklik tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar için kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin yerı silsile dirimlik açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz de hayat alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir esir katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Natürel olmaları itibarıyla esenlik açısından sert çok faydalar da sağlayıcı ürün, evinize evet da sorunyerinize otantik bir durum da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden bünyelmış bu ışıklandırma vesaitını edinerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içerisine tuzun sıcaklığını artıracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi dekoratif olarak evet da sağlamlıklı olması açısından yeğleme edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda ya da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller bile elde edilebilir.

Son zamanlarda her yerde karşıtmıza çısoy Tuz Lambası Ne İşe Yarar? sorusunu aklımıza getiriyor. Rastgele bir mekanda olan bir tuz lambasının nöbete yaraması yürekin gündüz boyu yararlanmaı salık ediliyor.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page