Tuz Lambası Sağlıklı Mı?

Wiki Article

tuz lambası

şeb lambası olarak kullanıldığı durumlarda düzlemın havasını ve nemini dengeleyerek huzur nefes hileınmasını sağlayıcı tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun kalitesini arttırır.

Özellikle astım hastalarının sıkıntı etmesini sağlayan tuz lambaları, nefes almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Havanın saf olmasını sağlayan negatif iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Mental bir iyileşme sağlar, odaklanmanızı sağlamlayarak verimliliğinizi pozitifrmanıza yardımcı olabilir.

Hem tezyinî ışıklandırma hem bile gece lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Tuz lambasını belirli Aralıklarda(2-3 zaman) nemli bir çaput sayesinde silmenizi referans ederiz. Hassaten maksimum fayda elde edebilmek için lambaları kullanacağınız alanın kapı ve pencerelerini oldukça kapalı tutmalısınız.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki lüks nemi kendine çekerek düzlemın gönen seviyesini dengelediğinden, rutubet, nem kabilinden sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal vecalara, kas ve eklem vecalarına güzel gelebiliyor, bu tür ağrıların azalmasına yardımcı oluyor.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Averaj Yük    : 3 Kilogram En                          : 20 cm Destan                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan yapım edilen sınırlı boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir tarz katacak ve oflaz bir görsel şölen sağlayacaktır.

Odaklanmaya Yarayışlıdır: Tuz lambaları dem allıkış alışverişinin fariğ kuruluşlmasını ve olumlu hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

tuz lambası Tuz lambasının ne başüstüneğu konusu en çok heves edilen mevzular beyninde arz allıkır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile sağlığımıza birçok fayda sağlamlayabiliriz.

3. Solunum yollarına esen geliyor Bulunmuş olduğu ortamdaki havanın temizlenmesine koltuk olan tuz lambası, bu tesiri sayesinde solunum yolu sorunlarına çok geliyor.

Tuz lambası bulunmuş olduğu ortama negatif iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama yaydığı menfi iyonlar, soluk almayı kolaylaştıran bir etkiye bile sahiptir.

Temel tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar bağırsakin kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin taçı rabıta esenlik açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz de yaşam alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir muhit katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Saf olmaları bakımından dirimlik açısından katı çok faydalar da sağlayan ürün, evinize evet da sorunyerinize otantik bir cazibe da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden mimarilmış bu ışıklandırma vesaitını edinerek farklı bir deneyim evetşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içine tuzun sıcaklığını zaitracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi tezyinî olarak evet da katkısızlıklı olması açısından yeğleme edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda ya da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller de elde edilebilir.

şayet çallıkıştırılmaz ise ısınmayan tuz lambası karınindeki nemi salmaya kellelayacaktır ve nemlenip sulanacaktır. Sulanan tuz lambasının ömrü bile azalacak ve erimesine münasebet olacaktır. Evinizin dekorasyonunun yanı sıra sağlığınız içinde ok zait yararlı yanları olan tuz lambasını aldatmaırken çok titiz yürütmek gerekiyor.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page