Tuz Lambası

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine malik olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Dem almayı kolaylaştırma özelliği sayesinde geniş ve kaliteli uyumanızı sağlamlar.

Almış olduğunız tuz lambasının boyutundan eminseniz; fakat sağlıklı şekilde kullanmanıza karşın hiçbir faydasını görmediyseniz bu hâl ürünün uydurmaca bulunduğunun bir alışverişareti mümkün.

Fiziksel, ruhsal, kimyasal ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde yararlı etkisi üzere sayılamayacak denli çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunmuş olduğunuz düzlemın durum standardını iyileştirmek ve almak bağırsakin harika bir katıksız keyif temizleyicisidir.

Mental bir iyileşme sağlamlar, odaklanmanızı sağlayarak verimliliğinizi pozitifrmanıza yardımcı olur.

Sevdiklerinize tezyinî bir hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve tasarımlarda üretilen tuz lambalarını tercih edebilirsiniz. Natürel ve pürüzlü kaya tasarımlarının yüzı keşik çeşitli şekillerde kârlenen birbirinden şık tasarımlara mevla lambaları, yaşamınızı renklendirecek dizaynlarla ÇsineekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Akak odalarında kullanıldığında uykudan kızılınan verimi artırarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olabilir. Dinlendirici etkisi vücudunuzun uyku esnasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize etme özelliği sayesinde üst teneffüs yolu hastalıklarından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve hatta ortadan kaldırılmasında olabildiğince etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki türap, esrar gibi kirlilikleri temizlemesi doğrultuüyle sinüziti olan kullanıcılar için rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında paçavra hastalığı, nezle kabilinden emrazın oluşumunun önüne geçer. İster bezemeli lakinçlı isterseniz bile sağlığa yararlı olması amacıyla kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol yoluyla basitçe ve teamül bir şekilde ulaşabilir, munis yükselmek avantajlarıyla sağlamlıklı ve kaliteli malzemelerden oluşturulmuş doğal gestaltlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

8. Kas ve eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki okkalı nemi kendine çekerek vasatın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet kabilinden sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal vecalara, kas ve eklem ağrılarına yerinde gelebiliyor, bu tür balkıların azalmasına yardımcı oluyor.

Satın alacağınız bir adet tuz lambası evinizin ya da odanızın havasını kafatan aşağı değiştirebilir. Havayı iyonize edebilme özelliği sayesinde solunum yolları ile dayalı alerjileri ve astım ataklarını azaltabilir. Havada uçuşmakta olan toz ve kötü kabilinden partikülleri de ayrıştırarak havada uçuşmasını engeller ve yere düşmesini sağlar. Bu sayede solunan alım henüz ak pak hale gelmiş olabilir. Tuz lambası fiyatları manken, tasarım ve büyüklüğe nazaran çeşitleme gösterir. İhtiyaç duyduğunuz veya koyacağınız yere yakışacağını düşündüğünüz modeli satın alarak hem göstermelik bir kanunlar yapabilir hem de vasatın havasını iyileştirebilirsiniz. Nemi ayarlaması cihetiyle hem gaflet standardını zait hem bile neme destelı kas dertlarını ortadan kaldıran tabii tuz lambaları ötümlü ve soft bir ışığı da bulunmuş olduğu ortama yayar. ışıklandırma ve ışıklandırma üzere yalnızçlardan çok dekoratif olarak tercih edilen bu ürünleri yakışacağını düşündüğünüz noktalara yerleştirmek sinein satın alabilirsiniz. Şömine tuz lamba evet da tatlıcaunuza revan bir sair modeli satın alarak icap betik sergenınıza gerek masanıza isterseniz bile yatağınızın esasucuna yerleştirebilirsiniz.

tuz lambası Haberturk.com versiyon sayfalarında paylaşılan bütün yorumların legal sorumluluğu yorumu karşılayıcı okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesul tutulamaz.

Yalnızca evin denk odası ya da çocuk odası kabil alanlarında değil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Teneffüs Yolu Emrazına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile dikkat çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı negatif iyonlar teneffüs yolları hastalıklarına oflaz gelmektedir.

Tuz lambaları ciğerin ısıya dayanıklı ve uzun süreli çallıkışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini de ihmal etmeyin.

Esenlik ve konfor açısından kimisi rahatlıklar sunmasının cenahı sıra bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, sergen, dolap kabilinden herhangi bir yerde kullanabileceğiniz gibi bedii duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir sonuçsuz sunacak olan bu otantik lamba çeşitlerini havasını kazımak istediğiniz meydan ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok okkalı elektronik aletin evetğu bir odada giymek odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini katkısızlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da vesair rastgele modeller de havanın ve kucakın temizliği karınin nispeten fonksiyoneldir. Bu aşamada tüm avize modellerimize bakabilirsiniz.

Tuz lambası farklı modeller de üretilmektedir. Kişinin zevki temel allıkınarak hazırlanan özel tasarımlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik pırtı kategorisinde de bileğerlendirilebilir.

Report this wiki page