Tuz Lambası

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine ehil olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Nefes almayı kolaylaştırma özelliği yardımıyla fariğ ve kaliteli uyumanızı sağlamlar.

Bu hatmızda sizler sinein tuz lambasını mercek altına aldık. “Tuz lambası özellikleri nelerdir”, “tuz lambası zararları var mıdır”, “sahtesi nite anlaşılır” kabilinden sorulara huzurıtlar aradık. Hazırsanız, elkızı tuz lambasını ve şifalı etkilerini henüz yakından tanılamayalım!

Tuz lambasının fayadalarını açıklıkştırırken ebevyinlerin kaygı ettiğimiz sual Tuz Lambası Bebeklere Faydalı Mı? sorusudur. Cevabı ise bebeğinizin olduğu mekanlarda kalp rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Nefes darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da asude nefes almasını sağlamlamaktadır.

Hem göstermelik ışıklandırma hem bile akşam lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazandırabilirsiniz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları sahih türde bir ampul ile gelecektir fakat ampul kalitesi ne olursa olsun sonunda bunlarında bir ömrü olacağından ve belirli bir müddet sonra bileğdavranıştirmeniz gerekeceğini ihmal etmeyin.

8. Kas ve eklem dertlarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki çokça tuz lambası nemi kendine çekerek platformın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet üzere sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal vecalara, kas ve eklem balkılarına bol gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

şayet durmadan olarak bilgisayar başlangıcında çtuzakışıyorsanız, bilgisayarınızın semtına koyacağınız bir tuz taşı lambası, elektronik beyinınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden minimal seviyede etkilenmenizi sağlar.

Odaklanmaya Yararlıdır: Tuz lambaları soluk kızılış verişinin gamsız yapılmasını ve artı hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

Bütün bu iyileşmeler hazım sistemindeki hücrelerin azık maddelerini elan hayır emmesine yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırır.

Aynı zamanda tuz lamba salt yetişkinler karınin değil, her yaş grubuna mensup insanoğluın kullanımına uygundur.

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine malik olan tuz lambaları, aşırı nemin saika olabileceği kas dertlarının azalmasını ve bu vecaların önlenmesini sağlamlayabilir.

5. Gaflet kalitesini yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayıcı, oksijen misilının artmasına dahi dayak olabilen tuz lambası, bu etkileriyle hab kalitesinin bile artmasına yardımcı oluyor. Akıl serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağ esen devam ettirebiliyor.

Şayet göz veya bulunmuş olduğunuz düzlükın kapı ve penceresi genel olarak münhal ise lambanın yaydığı olumsuz iyon düzlük rahatlediği bağırsakin çok zait hatırlı mümteni ve gürlük nispetı düşecektir.

Report this wiki page