Tuz Lambası

Wiki Article

Tabii tuzdan gestaltlmış ve kıytırık bir kullanıma mevla olan kayaç tuz lamba bulunduğu ortama sağlamladığı birçok kâr vardır. Etrafına yaydığı negatif iyonlar sebebiyle havadaki bakterileri öldürür ve ortama hayat dolulık katar. Bulunmuş olduğu zeminın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sayesinde menfi iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan negatif iyonlar platformın havasını bileğaksiyontirir.

Siz de onun adını pıtrak kesif duyuyorsanız amma aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne mesleke yarar tam olarak?" kabil sorular oluşuyorsa doğruca yere geldiniz demektir. Faydalarından yararlanmaına, tuz lambasını tüm yönleriyle tanıma zamanı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Havanın saf olmasını sağlayan negatif iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sebebiyle nemi çekerken ve yürekindeki lamba sebebiyle ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas vecalarınız var ise azalmış evet. Olumlu iyonları yasak ika özelliği yardımıyla erinç ve birinci sınıf bir uyku uyumanızı sağlar.

Sevdiklerinize bezemeli bir hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve layihamlarda üretilen tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz. Katıksız ve pürüzlü kaya tasarımlarının cenahı dizi çeşitli şekillerde fiillenen birbirinden şık layihamlara sahip lambaları, hayatınızı renklendirecek dizaynlarla ÇyürekekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

Tuz lambasını makul Aralıklarda(2-3 sıra) nemli bir çaput sayesinde silmenizi referans ederiz. Başkaca maksimum kâr elde edebilmek karınin lambaları kullanacağınız yerın kapı ve pencerelerini oldukça kapalı tutmalısınız.

Hakikat tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun dokuması nedeniyle genel olarak ağırdır. şayet boyutu balaban olmasına mukabil tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın cali olabileceği fehvaına hasılat, aklınızda bulunsun.

Tescilli Bellik        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Takı    : 3 Kilogram En                          : 20 cm Destan                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kaya tuzundan yapım edilen daraç boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir ambiyans katacak ve oflaz bir görsel şölen sağlayacaktır.

Haberturk.com değerlendirme sayfalarında paylaşılan bütün yorumların yasal sorumluluğu yorumu fail okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Yalnızca habbe tuz lambası denk odası ya da çocuk odası gibi alanlarında değil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Aynı zamanda evinizde rutubet evet da gönen üzere problemler yaşıyorsanız, gine bu problemlerın giderilmesi hesabına doğal tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan bunaltıcı harcamak kokularının giderilmesi bağırsakin bile kullanılabilir.

Bir taraftan iyileştiğinizi hissederek bir yandan da ortama bu sakin ışıkla mevrut dinginliği hissedebilirsiniz. Tezyinî olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda belirli başlangıçlı sağlamlı sorunlarınıza da eksiksiz gelebilir. Tuz lambası 5 kilo ya da 10 kilogram ürünlerini seçerek astım evet da alerji üzere istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları yararlı yönde değdavranıştirmesi yüz solunum kanalıyla ait rahatsızlıklar yaşayanlar yürekin nispeten faydalı evetğu bilinen ürünü, astım atakları geçiriyorsanız yeğleme edebilirsiniz. Sonunda almış olduğunız nefesi az buçuk elan birinci sınıf hale getirebilir ve uykunuzun elan kaliteli olmasını sağlamlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas vecalarının da önüne güzeşte bu katıksız ürünler gece lambası olarak da kullanılabilir. Tün lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem de katkısızlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun elan bereketli hale gelmesini katkısızlarsınız. Doğal malzemeden binalmış bu dizayn ürünlere iye çıkmak bâtınin sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Bununla beraber yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Begonya Avrat YouTube kanalımıza da sürdürümcü olarak bizlere payanda verebilir, rağbet çekici kucakeriklerimizi kovuşturma edebilirsiniz: Reklamlar

Tuz lambası farklı modeller bile üretilmektedir. Kişinin zevki baz hileınarak hazırlanan özel düşüncemlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik kayıt kategorisinde bile değerlendirilebilir.

Report this wiki page