Tuz Lambası

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası bağırsakindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya menfi iyonların yayılmasını katkısızlıyor demiştik.

Bu makalemızda sizler midein tuz lambasını mercek şeşna aldık. “Tuz lambası özellikleri nelerdir”, “tuz lambası zararları var mıdır”, “sahtesi nite anlaşılır” kadar sorulara huzurıtlar aradık. Hazırsanız, gelin tuz lambasını ve şifalı etkilerini daha yakından tanılamayalım!

Havanın saf olmasını sağlayan negatif iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Gayrı hiçbir siteden düzenınan linkler Haberturk.com değerlendirme sayfalarında paylaşılamaz.

Hem tezyinî ışıklandırma hem bile geceleyin lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Denk odalarında kullanıldığında uykudan alınan verimi artırarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olur. Dinlendirici tesiri vücudunuzun aymazlık esnasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize ika özelliği sebebiyle üst solunum yolu emrazından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve ayrıca ortadan kaldırılmasında olabildiğince etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki türap, yaman gibi kirlilikleri temizlemesi veçheüyle sinüziti olan kullanıcılar kucakin rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında enflüanza, nezle gibi emrazın oluşumunun önüne geçer. İster göstermelik amaçlı isterseniz de sağlamlığa yararlı olması için kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol vasıtasıyla kolaylık ve pratik bir şekilde ulaşabilir, tatminkâr eder avantajlarıyla sağlıklı ve nitelikli malzemelerden oluşturulmuş tabii bünyelı ürünlere ulaşabilirsiniz.

8. Kas ve eklem vecalarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki ziyade nemi kendine çekerek tuz lambası düzlemın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet kadar sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal balkılara, kas ve eklem balkılarına âlâ gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

Tuz lambaları menfi iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Sağlamlığı tehdit fail artı iyonları ortadan kaldırır.

Tuz lambası düzenırken uyanıklık etmeniz müstelzim bir başka gözcü ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz zehir ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

5 milyon'dan fazla kişinin kovuşturulma ettiği Youtube hatımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Zeminın nemi dengede tutulduğundan dolayı da kas ve eklem ağrılarında azalma görülür. Bunun katı esna solunum yolu emrazı muhtevain rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Başka taraftan geceleyin lambası olarak kullanıldığı takdirde kişilerin geniş uyumasını esenlar. Çaldatmaışma odalarında kullanıldığında ise konsantrasyonu arttırdığı gözlemlenmiştir. Tuz Lambaları Ne Kullanılır?

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine ehil olan tuz lambaları, aşırı nemin neden olabileceği kas balkılarının azalmasını ve bu vecaların önlenmesini katkısızlayabilir.

Aralarındaki yegâne fark Himalaya tuz lambasının pembemsi ve ateş kırmızı renginde olmasıdır. Çankırı kayaç tuzu lambası ise, tuzun natürel rengi olan beyazdır.

Yorumlarda markaların ticari kadirını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara teknik harisabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page